muziek 2

http://www.jeffreylew.nl/fotografie/Muziek_2.html
http://www.jeffreylew.nl/fotografie/Muziek_2.html
 
http://www.jeffreylew.nl/fotografie/Muziek_2.html
http://www.jeffreylew.nl/fotografie/Muziek_2.htmlhttps://www.youtube.com/watch?v=Hy0y3w8HsDohttps://www.youtube.com/watch?v=mm0TRYFyUesshapeimage_1_link_0

Alle muziek moeten omgezet worden naar MP3- en OGG-formaat. Alleen dan is weergave en snelle laadtijd van de cover songs op deze website mogelijk.

Voor de digitale opname wordt de Apogee Duet audio interface en een mixer de Mackie 802VLZ4 gebruikt.

Op de Mackie mixer kan bovendien een microfoon worden aangesloten. Daarbij kunnen deze nummers van echte vocalen worden voorzien.

De Apogee Duet wordt via de USB poort van de computer aangesloten. Tevens is de Apogee Duet een DAC, die de matige audiokaart van de computer omzeild.

Een DAC is een Digitaal-Analoogomzetter of DA-converter en zet een digitaal signaal om in een analoog signaal.

Jeffrey gebruikt de Duet om de arrangementen afgespeeld met de Logic Midi software via de Yamaha P-150 en de Roland JV-2080 gelijktijdig op te kunnen nemen.

De MP3 muziek gebruikt hij op zijn eigen webpagina's en bij documentaires die hij als Cameraman maakt.

Windows codeert MP3- bestanden standaard in 192 kbps (lossy).

Is de hoogste CD kwaliteit gewenst, dan wordt AIFF of WAV-codering aanbevolen. Primair gebruikt hij de WAV-codering.

Zijn werkwijze op een MacBook Pro in 3 stappen:

1. Verbind de geluidsmodule (s) via speciale 5-pin MIDI-kabels met een MIDI-interface. Gebruik een interface met tenminste 2 x in en 2 x out.

Sluit de USB poort van de MIDI- interface aan op een USB poort van de computer. 

De links/rechts audio output van de Roland JV-2080 module wordt verbonden met de links/rechts audio input van de Mackie 8 kanalen geluidsmixer.

De Yamaha P-150 wordt ook op dezelfde mixer aangesloten, waardoor de twee audio bronnen separaat van elkaar te mixen zijn.

Op de separate links/rechts output van de Mackie wordt de brake-out kabel van de Apogee Duet aangesloten (2 x 1/4" mono jack naar 2 x 1/4" mono jack).

Zodat beide audio bronnen via de mixer op de Duet audio interface aangesloten zijn. Via XLR kabels wordt de mixer op een aparte versterker aangesloten.

2. Activeer de sequencer (Logic) en open een reeds voltooid arrangement.

Met een hoofdtelefoon aangesloten op de Apogee DAC kan tijdens de opnamen meegeluisterd worden of alles goed gaat.

Speel het arrangement af in Logic en maak tegelijkertijd een audio opname daarvan in hetzelfde Logic. Recente computers kunnen immers multitasken.

De codering van dat bestand is in Logic vooraf ingesteld als WAV. Exporteer dit ongecomprimeerde WAV-bestand naar het Bureaublad.

3. Activeer Audacity (het geluidsnabewerking programma) en open daarin het WAV-bestand. Hier is het geluidsbestand na hartelust te bewerken.

Als alles na wens geëdit is, wordt het tijdelijk bestand geëxporteerd naar WAV, MP3 en OGG!

De MP3 en OGG bestanden worden later gebruikt in programma’s zoals iWeb en EverWeb, om webpagina’s met een HTML5 Audio Tag code te kunnen maken.


MP3 ofwel MPEG-1 Layer 3 is een manier om geluid te comprimeren. De opslagcapaciteit die nodig is voor het opslaan van geluid zal sterk reduceren.

Het geluid zal door compressie aan kwaliteit verliezen (lossy). De hoeveelheid data zal verminderen, waardoor de muziek kwaliteit hoorbaar minder wordt.

Advanced Audio Coding (AAC) is een MPEG-4 tegenhanger van het populaire MP3 audio-formaat.

Anders dan MP3 ondersteunt AAC multi-kanaals audio tot maximaal 48 full frequency channels. Een 192 kbps MP3 geluidsfragment zal ongeveer dezelfde kwaliteit hebben als een 128 kbps AAC bestand, waarbij het AAC bestand kleiner is en dus met een efficiëntere datacompressie (40% kleiner) en met een betere geluidskwaliteit dan MP3.

AAC is bekend als het standaard audioformaat gebruikt bij Apple iPhones, iPod, iPad  en iTunes. Het formaat wordt gebruikt bij aankoop van audio in de iTunes Store.

Daarnaast is AAC ook het standaard formaat voor Sony's PlayStation 3 waar het gebruikt wordt om geïmporteerde CD's gecomprimeerd op te slaan.

Over het algemeen komt dit AAC-formaat veel voor met de extensie m4a in plaats van AAC. Helaas kunnen de meeste webservers niet overweg met m4a bestanden.

Het is bovendien verspilling van kwaliteit om via de iTunes Store gecomprimeerde muziek te kopen, als die uitsluitend op de peperdure HiFi installatie thuis wordt afgespeeld!

Op een CD staan meestal niet gecomprimeerde PCM bestanden, zoals AIFF of WAV.

Apple Lossless en FLAC zijn daarentegen gecomprimeerde versies met minder kwaliteitsverlies dan bij MP3, ten opzichte van de originele PCM datastream op de CD.

Apple Lossless Audio Codec bestanden (ALAC) zijn iets groter dan FLAC bestanden. Apple Lossless wordt bij het afspelen meteen „uitgepakt” en via iTunes direct naar de speakers of de hoofdtelefoon gestuurd. CD’s kunnen binnen iTunes desgewenst rechtstreeks in Apple Lossless ingelezen worden. Zie A.

FLAC (Free Lossless Audio Codec) daarentegen maakt een imagebestand (cue met metadata en flac als imagebestand) van de PCM datastream op de CD aan.

Op dit moment is iTunes nog niet in staat om direct FLAC bestanden in te lezen. Het verschil tussen Apple Lossless en FLAC is nagenoeg niet hoorbaar.

Met het softwareprogramma XLD kan een FLAC bestand eerst geconverteerd worden naar een voor iTunes herkenbaar formaat en vervolgens in iTunes ingelezen worden.

MP3 omzetten naar HTML5 Audio

Om deze pagina snel te laden gebruikt Jeffrey Lew de HTML Snippet code. Voorbeeld:

Er wordt in Audacity (het geluidsnabewerking programma) van bijvoorbeeld het when-i-fall-in-love.mp3 bestand ook een OGG versie aangemaakt; when-i-fall-in-love.ogg.

Beide bestanden moeten beslist op de web server worden geplaatst. Bijvoorkeur in de map 'Media'. Daarnaast moet het pad daarheen vermeld worden.

Deze HTML audio Snippet zal audio afspelen in de browsers Camino, Chrome, Firefox, Opera and Safari.

De HTML5 Audio Tag code voor dit voorbeeld nummer 103. When I Fall In Love ziet er als volgt uit:

<audio controls>

<source src="http://www.jeffreylew.nl/fotografie/Media/when-i-fall-in-love.mp3" />

<source src="http://www.jeffreylew.nl/fotografie/Media/when-i-fall-in-love.ogg" />

</audio controls>


Klik op één van de (HTML5 source src) codes hierboven.

Overtuig jezelf dat de Audio Tag code werkt.

Server Configuratie

Er moet bovendien de extensie .ogg worden toegevoegd als MIME Type, anders zal de browser de 'HTTP Error 404.3 - Not Found' vermelden!

Voorbeeld op de Web Server: Microsoft-IIS/7.5 van jeffreylew.nl:

Control Panel -> Websites -> Klik op je websitenaam -> laatste tabblad Add MIME voor bestand invoeren.

Jeffrey gebruikt de oerdegelijke vintage Yamaha P-150 elektronische stagepiano als masterkeyboard. Daaruit komen al de hoogwaardige stereo pianoklanken.

Dit aanslag gevoelig 88 gewogen toetsen instrument - speelt en klinkt als een akoestische piano - hoeft niet gestemd te worden en heeft bovendien uitgebreide MIDI controle.

Aanvullend gebruikt hij de Roland JV-2080 synthesizer module, een werkpaard dat nog altijd prima klinkt. Handig zijn de 8 slots onder het afdekplaatje bovenop de behuizing. Bedoeld voor de expansion cards van Roland. Lew gebruikt daarin de Bass & Drums card SR-JV80-10. Deze module heeft een polyfonie van 64 stemmen. Via 16 kanalen kunnen de geluiden van verschillende instrumenten worden gegenereerd. Deze duizendpoot mocht in geen geluidsstudio ontbreken en heeft een 19 inch Rack Mount.

Het is een professionele module die je nog steeds in sommige geluidsstudio’s aantreft, alhoewel er tegenwoordig modernere 128-stemmige geluidsmodules bestaan.

Bijvoorbeeld de SuperNATURAL Sound Module van Roland. De Integra-7 met ruim 6000 geluiden. Wel hangt er aan deze module een fors prijskaartje van € 1479.-.

Met de JV-2080 expanded - 16 parts multitimbraal/64 stemmen - gecombineerd met het masterkeyboard van Yamaha en een M-Audio MIDI-interface zijn deze songs gemaakt. Dankzij de expansion board Bass & Drums hoor je voortreffelijk klinkende drums en vette bas partijen. De software sequencer is Logic Pro 9 van Apple.

Een moderne sequencer is een elektronisch hulpmiddel waarmee muziekcommando’s zoals noten en verschillende klankwaarden kunnen worden opgenomen. Ze zijn te wijzigen, op te slaan en weer uit te sturen naar een synthesizer of een ander MIDI apparaat en wel in verschillende tempi. Dit instrument registreert voor ieder gelijk durende stap in een compositie één of meerdere waarden. Deze waarden kunnen ingesteld, veranderd en vastgelegd worden. De sequencer kan deze stappen, met een in te stellen onderlinge interval, achterelkaar afspelen en uitsturen in de vorm van stuurspanningen. Op deze manier worden synthesizers aangestuurd. Tegenwoordig bestaan sequencers voornamelijk als software. De bekendste zijn Cubase van Steinberg en Logic van Apple. Ze zijn gebaseerd op het gebruik van MIDI “Musical Instrument Digital Interface”.

“The sky’s the limit”. De gebruiker wordt niet meer beperkt tot stappen en patronen. Bovendien bieden ze vaak veel geluidsopnamen en na bewerkingsmogelijkheden.

Sequencer software vormt bij muziek producers vaak het hart van de geluidsstudio.

http://www.jeffreylew.nl/fotografie/Muziek_2.html
http://www.jeffreylew.nl/fotografie/Muziek_2.html
http://www.jeffreylew.nl/fotografie/Muziek_2.html

Use a headphone for optimal sound.

Audio HTML created and tested:

Safari is to slow for fast music loading.

Chrome is all right now a day!

Preferably Use Firefox for fast loading!

Reload this page again in some browsers,

if the HTML players are not loading!

http://www.jeffreylew.nl/fotografie/Muziek_2.html
http://www.jeffreylew.nl/fotografie/Muziek_2.html
http://www.jeffreylew.nl/fotografie/Muziek_2.html

Beluister sereen Jeffrey Lew zijn bewerkingen van Classical, Vintage, Ballads, Fusion, Jazz, Latin en Rhythm & Blues muziek “covers”.

Listen to the music covers for the fun of it. Vintage romantic instrumentals produced by Jeffrey Lew. Scroll down and enjoy!

http://www.jeffreylew.nl/fotografie/Muziek_2.html
http://www.jeffreylew.nl/fotografie/Muziek_2.html

Beyerdynamic DT 990

Premium Edition 250 Ω or 32 Ω

Laatste update: 3 maart 2019

TECHNISCHE HANDLEIDING

94. Now We Are Free 4:18 “The Gladiator”

  1. 95.Parole Parole 3:57 “Woorden Woorden”

96. Love Will Conquer All 4:28

  1. 97.Your Love 3:34

98. Gabriel’s Oboe 2:22

  1. 99.Ma Comme Faje 4:18

100. Lost Boys Calling (Playing Love) 3:58

101. A Tutti Gli Zeri Del Mondo 4:34

102. E Più Ti Penso 3:33 Style Ariana Grande

Mackie 802VLZ 8-channel sound mixer

http://www.jeffreylew.nl/fotografie/Muziek_2.html
http://www.jeffreylew.nl/fotografie/Muziek_2.html
http://www.jeffreylew.nl/fotografie/Muziek_2.html

Grazie per aver ascoltato!

Thanks for listening.

Someday You bet we’ll meet again!

http://www.jeffreylew.nl/fotografie/Muziek_2.html

103. When I Fall In Love 4:12

Go back to Music Part 1

104. Ama Credi E Vai “Because We Believe” 3:50

Gebruik een hoofdtelefoon!

Vintage Yamaha P-150 stagepiano

Go back to Music Part 1Muziek.htmlhttp://www.jeffreylew.nl/fotografie/Muziek.htmlshapeimage_6_link_0

The Chronicles Of A True One Man Band

A Sentimental Journey Through Time and Space

Digital Music Album My First

“The Greatest Love Songs”

Part 2

105. Blue Eyes 3:20

106. Love In Portofino 3:00

107. The Greatest Love Of All 5:05

108. The Way You Look Tonight 4:18

  1. 109.Something About The Way You Look Tonight

110. Kissing A Fool 4:25

111. Me And Mr Lew 4:39

112. The Wind Beneath My Wings 4:24

114. Desperado 3:33

113. Still Got The Blues 6:10

115. The Look Of Love 4:36

117. Guide Me Home / How Can I Go On 6:30

116. Cry Me A River 4:40

118. Always On My Mind 4:28

119. Can't Help Falling In Love 3:48

120. But Not For Me 3:20

121. Night And Day 3:06

  1. 122.Every Time We Say Goodbye 3:28

https://www.youtube.com/watch?v=qqPxMinMvV0https://www.youtube.com/watch?v=qqPxMinMvV0https://www.youtube.com/watch?v=qqPxMinMvV0shapeimage_7_link_0
https://www.youtube.com/watch?v=uWP9Nv6DUsghttps://www.youtube.com/watch?v=uWP9Nv6DUsghttps://www.youtube.com/watch?v=uWP9Nv6DUsgshapeimage_8_link_0
https://www.youtube.com/watch?v=IYzlVDlE72whttps://www.youtube.com/watch?v=IYzlVDlE72whttps://www.youtube.com/watch?v=IYzlVDlE72wshapeimage_9_link_0
https://www.youtube.com/watch?v=yDh4GC7n0ighttps://www.youtube.com/watch?v=yDh4GC7n0ighttps://www.youtube.com/watch?v=IYzlVDlE72wshapeimage_10_link_0
https://www.youtube.com/watch?v=abZsORenPTAhttps://www.youtube.com/watch?v=abZsORenPTAhttps://www.youtube.com/watch?v=IYzlVDlE72wshapeimage_11_link_0
https://www.youtube.com/watch?v=b52xVnZBs7Ehttps://www.youtube.com/watch?v=b52xVnZBs7Ehttps://www.youtube.com/watch?v=IYzlVDlE72wshapeimage_12_link_0
https://www.youtube.com/watch?v=1KI0c1bVfVkhttps://www.youtube.com/watch?v=1KI0c1bVfVkhttps://www.youtube.com/watch?v=1KI0c1bVfVkshapeimage_13_link_0
https://www.youtube.com/watch?v=VDZIEqgEMSUhttps://www.youtube.com/watch?v=VDZIEqgEMSUhttps://www.youtube.com/watch?v=YSHEo1YYqF8shapeimage_14_link_0
https://www.youtube.com/watch?v=4CiyKeSnSxkhttps://www.youtube.com/watch?v=4CiyKeSnSxkhttps://www.youtube.com/watch?v=YSHEo1YYqF8shapeimage_15_link_0
https://www.youtube.com/watch?v=B93Tir6l5FAhttps://www.youtube.com/watch?v=B93Tir6l5FAhttps://www.youtube.com/watch?v=IYzlVDlE72wshapeimage_16_link_0
https://www.youtube.com/watch?v=jorJh8DTMVMhttps://www.youtube.com/watch?v=jorJh8DTMVMhttps://www.youtube.com/watch?v=jorJh8DTMVMshapeimage_17_link_0
https://www.youtube.com/watch?v=4O_YMLDvvnwhttps://www.youtube.com/watch?v=4O_YMLDvvnwhttps://www.youtube.com/watch?v=jorJh8DTMVMshapeimage_18_link_0
https://www.youtube.com/watch?v=iDNtqy0zjJAhttps://www.youtube.com/watch?v=iDNtqy0zjJAhttps://www.youtube.com/watch?v=jorJh8DTMVMshapeimage_19_link_0
https://www.youtube.com/watch?v=Yr8xDSPjII8https://www.youtube.com/watch?v=Yr8xDSPjII8https://www.youtube.com/watch?v=1KI0c1bVfVkshapeimage_20_link_0
https://www.youtube.com/watch?v=S4hPii_RVHEhttps://www.youtube.com/watch?v=S4hPii_RVHEhttps://www.youtube.com/watch?v=1KI0c1bVfVkshapeimage_21_link_0
https://www.youtube.com/watch?v=iSI8TSl17Gchttps://www.youtube.com/watch?v=iSI8TSl17Gchttps://www.youtube.com/watch?v=1KI0c1bVfVkshapeimage_22_link_0
https://www.youtube.com/watch?v=R6cdOeUWOEAhttps://www.youtube.com/watch?v=R6cdOeUWOEAhttps://www.youtube.com/watch?v=1KI0c1bVfVkshapeimage_23_link_0
https://www.youtube.com/watch?v=MMglhENOIVchttps://www.youtube.com/watch?v=MMglhENOIVchttps://www.youtube.com/watch?v=1KI0c1bVfVkshapeimage_24_link_0
https://www.youtube.com/watch?v=RA4kQPYzCq8https://www.youtube.com/watch?v=RA4kQPYzCq8https://www.youtube.com/watch?v=1KI0c1bVfVkshapeimage_25_link_0
https://www.youtube.com/watch?v=fk7G4VhFmwohttps://www.youtube.com/watch?v=fk7G4VhFmwohttps://www.youtube.com/watch?v=1KI0c1bVfVkshapeimage_26_link_0
https://www.youtube.com/watch?v=DFrkpf7zbbEhttps://www.youtube.com/watch?v=DFrkpf7zbbEhttps://www.youtube.com/watch?v=qqPxMinMvV0shapeimage_27_link_0
https://www.youtube.com/watch?v=Z8SYtmvEI9Uhttps://www.youtube.com/watch?v=Z8SYtmvEI9Uhttps://www.youtube.com/watch?v=qqPxMinMvV0shapeimage_28_link_0
https://www.youtube.com/watch?v=yIXKRYpvIaYhttps://www.youtube.com/watch?v=yIXKRYpvIaYhttps://www.youtube.com/watch?v=qqPxMinMvV0shapeimage_29_link_0
https://www.youtube.com/watch?v=3rpcdthB3Pwhttps://www.youtube.com/watch?v=3rpcdthB3Pwhttps://www.youtube.com/watch?v=3rpcdthB3Pwshapeimage_30_link_0
https://www.youtube.com/watch?v=qQfNGjIo9PYhttps://www.youtube.com/watch?v=qQfNGjIo9PYhttps://www.youtube.com/watch?v=qqPxMinMvV0shapeimage_31_link_0
https://www.youtube.com/watch?v=2TgVNFZdDWkhttps://www.youtube.com/watch?v=2TgVNFZdDWkhttps://www.youtube.com/watch?v=qqPxMinMvV0shapeimage_32_link_0

123. The Great Pretender 3:30 Queen

https://www.youtube.com/watch?v=mLRjFWDGs1ghttps://www.youtube.com/watch?v=mLRjFWDGs1ghttps://www.youtube.com/watch?v=1KI0c1bVfVkshapeimage_33_link_0

124. Still 3:06

https://www.youtube.com/watch?v=0XyHHiyQjeghttps://www.youtube.com/watch?v=0XyHHiyQjeghttps://www.youtube.com/watch?v=1KI0c1bVfVkshapeimage_34_link_0

125. Ave Maria “Schubert” 4:56

https://www.youtube.com/watch?v=aDGqOkJd8N8https://www.youtube.com/watch?v=r9LeFjoIlEchttps://www.youtube.com/watch?v=1KI0c1bVfVkshapeimage_35_link_0

126. Speak Softly Love 3:06 “The Godfather”

https://www.youtube.com/watch?v=aDGqOkJd8N8https://www.youtube.com/watch?v=KXVQX6HGVy0https://www.youtube.com/watch?v=D-wPdFc33wwshapeimage_36_link_0
https://www.youtube.com/watch?v=KXVQX6HGVy0https://www.youtube.com/watch?v=u8E7a5V_UOchttps://www.youtube.com/watch?v=3rpcdthB3Pwshapeimage_37_link_0
https://www.youtube.com/watch?v=u8E7a5V_UOchttps://www.youtube.com/watch?v=_ifJapuqYiUhttps://www.youtube.com/watch?v=3rpcdthB3Pwshapeimage_38_link_0
https://www.youtube.com/watch?v=_ifJapuqYiUhttps://www.youtube.com/watch?v=xButjfhZWVUhttps://www.youtube.com/watch?v=3rpcdthB3Pwshapeimage_39_link_0

127. Beauty And The Beast 3:44 Ariana Grande

https://www.youtube.com/watch?v=xButjfhZWVUhttps://www.youtube.com/watch?v=axySrE0Kg6khttps://www.youtube.com/watch?v=1KI0c1bVfVkshapeimage_40_link_0

128. I'll Never Love This Way Again 3:42

https://www.youtube.com/watch?v=83lnl6hOmUwhttps://www.youtube.com/watch?v=A4rHHNvS8LAhttps://www.youtube.com/watch?v=D-wPdFc33wwshapeimage_41_link_0

129. Our Love Is Here To Stay 3:00

https://www.youtube.com/watch?v=qt_OkgSOrkUhttps://www.youtube.com/watch?v=rOJNb9XCRwYhttps://www.youtube.com/watch?v=D-wPdFc33wwshapeimage_42_link_0

132. Have Yourself A Merry Little Christmas 3:51

https://www.youtube.com/watch?v=3JWTaaS7LdUhttps://www.youtube.com/watch?v=l3l83C-we-khttps://www.youtube.com/watch?v=D-wPdFc33wwshapeimage_43_link_0

130. ‘S Wonderful 4:30

https://www.youtube.com/watch?v=mYqLMMzWCdkhttps://www.youtube.com/watch?v=PQ9x01ytWMUhttps://www.youtube.com/watch?v=1KI0c1bVfVkshapeimage_44_link_0

131. You'll Never Find Another Love Like Mine 3:34

https://www.youtube.com/watch?v=uQiFjw9HILchttps://www.youtube.com/watch?v=cBstEoAxFD8https://www.youtube.com/watch?v=D-wPdFc33wwshapeimage_45_link_0

133. If You Leave Me Now 4:04

https://www.youtube.com/watch?v=cJu-Rnmkvz8https://www.youtube.com/watch?v=QFWSFhXgUbchttps://www.youtube.com/watch?v=D-wPdFc33wwshapeimage_46_link_0

134. A Mia Moglie “To My Wife” 5:02

https://www.youtube.com/watch?v=Qy7z_oiN6nQhttps://www.youtube.com/watch?v=V4oyVlJJPukhttps://www.youtube.com/watch?v=D-wPdFc33wwshapeimage_47_link_0

135. O Come All Ye Faitfull “Adeste Fideles” 3:14

https://www.youtube.com/watch?v=r7I-cNLXMxIhttps://www.youtube.com/watch?v=ooBmSDHXzN8https://www.youtube.com/watch?v=ooBmSDHXzN8shapeimage_48_link_0
https://www.youtube.com/watch?v=-5th39yLuJ0https://www.youtube.com/watch?v=YqFuhF2haEUhttps://www.youtube.com/watch?v=D-wPdFc33wwshapeimage_49_link_0

136. Vesti La Giubba 3:22 “Wear the jacket”

137. Adeste Fideles Solo Piano Grande 3:52

138. Kon Ik Maar Even Bij Je Zijn 4:40

https://www.youtube.com/watch?v=fPlQ6EtArSchttps://www.youtube.com/watch?v=YJ6oEwTp5vchttps://www.youtube.com/watch?v=YJ6oEwTp5vcshapeimage_50_link_0

139. Love Of My Life 3:38 Queen

https://www.youtube.com/watch?v=JrcYPTRcSX0https://www.youtube.com/watch?v=RUE7qHA2M9Uhttps://www.youtube.com/watch?v=YJ6oEwTp5vcshapeimage_51_link_0

140. Who Wants To Live Forever 5:22 Queen

https://www.youtube.com/watch?v=axySrE0Kg6khttps://www.youtube.com/watch?v=_Jtpf8N5IDEhttps://www.youtube.com/watch?v=YJ6oEwTp5vcshapeimage_52_link_0

141. Life 3:28

https://www.youtube.com/watch?v=XF8ZRjfGACAhttps://www.youtube.com/watch?v=BKtrWU4zaaIhttps://www.youtube.com/watch?v=YJ6oEwTp5vcshapeimage_53_link_0

142. Georgia On My Mind 3:40

143. Do You Know Where You Going To 3:30

144. What A Difference A Day Made 4:58

145. I Will Wait For You 2:58

https://www.youtube.com/watch?v=A4rHHNvS8LAhttps://www.youtube.com/watch?v=qIp9TwSEgFghttps://www.youtube.com/watch?v=qIp9TwSEgFgshapeimage_54_link_0
https://www.youtube.com/watch?v=zSKKamK8kpIhttps://www.youtube.com/watch?v=Uf4P6rGMxWshttps://www.youtube.com/watch?v=Uf4P6rGMxWsshapeimage_55_link_0
https://www.youtube.com/watch?v=zSKKamK8kpIhttps://www.youtube.com/watch?v=_rBBKmDIUtYhttps://www.youtube.com/watch?v=_rBBKmDIUtYshapeimage_56_link_0
https://www.youtube.com/watch?v=PQ9x01ytWMUhttps://www.youtube.com/watch?v=mm0TRYFyUeshttps://www.youtube.com/watch?v=mm0TRYFyUesshapeimage_57_link_0

146. Manha Do Carnaval 3:24

https://www.youtube.com/watch?v=cBstEoAxFD8https://www.youtube.com/watch?v=qPanyL53oQYhttps://www.youtube.com/watch?v=qPanyL53oQYshapeimage_58_link_0

149. I Will Be Here For You “Nitakungodea Milele” 4:05

https://www.youtube.com/watch?v=QFWSFhXgUbchttps://www.youtube.com/watch?v=Ot6pSrKT1ochttps://www.youtube.com/watch?v=Ot6pSrKT1ocshapeimage_59_link_0

147. Europa 5:00

148. Mornin 4:28 “A Tribute To Al Jarreau”

https://www.youtube.com/watch?v=V4oyVlJJPukhttps://www.youtube.com/watch?v=kzXNdLVZs3khttps://www.youtube.com/watch?v=kzXNdLVZs3kshapeimage_60_link_0

Amazing there are just 12 notes!

150. Roof Garden 5:38 “A Tribute To Al Jarreau”

https://www.youtube.com/watch?v=ooBmSDHXzN8https://www.youtube.com/watch?v=tajwNYkBGCEhttps://www.youtube.com/watch?v=w1aueZwqmA4shapeimage_61_link_0
https://www.youtube.com/watch?v=MNOtGgaeeWwhttps://www.youtube.com/watch?v=RXsHRPMXUPYhttps://www.youtube.com/watch?v=RXsHRPMXUPYshapeimage_62_link_0

151. These Foolish Things 3:48

152. With You I’m Born Again 3:40

https://www.youtube.com/watch?v=YJ6oEwTp5vchttps://www.youtube.com/watch?v=0IbGMqg1pkwhttps://www.youtube.com/watch?v=0IbGMqg1pkwshapeimage_63_link_0
https://www.youtube.com/watch?v=RUE7qHA2M9Uhttps://www.youtube.com/watch?v=t99KH0TR-J4https://www.youtube.com/watch?v=t99KH0TR-J4shapeimage_64_link_0

153. The Show Must Go On 4:10 Queen

154. A Natural Woman 3:27 Tribute To Aretha Franklin

https://www.youtube.com/watch?v=_Jtpf8N5IDEhttps://www.youtube.com/watch?v=diwF1-xJwZMhttps://www.youtube.com/watch?v=diwF1-xJwZMshapeimage_65_link_0
https://www.youtube.com/watch?v=BKtrWU4zaaIhttps://www.youtube.com/watch?v=eryKY1fhUlohttps://www.youtube.com/watch?v=eryKY1fhUloshapeimage_66_link_0

155. My Funny Valentine 4:24 Brass Big Band

156. Almeno Tu Nell' Universo 5:38

https://www.youtube.com/watch?v=qIp9TwSEgFghttps://www.youtube.com/watch?v=w2dg43yZFTchttps://www.youtube.com/watch?v=w2dg43yZFTcshapeimage_67_link_0

157. Moonglow 3:34

https://www.youtube.com/watch?v=Uf4P6rGMxWshttps://www.youtube.com/watch?v=9Y99zYAYYqMhttps://www.youtube.com/watch?v=9Y99zYAYYqMshapeimage_68_link_0

158. You Go To My Head 4:12

https://www.youtube.com/watch?v=_rBBKmDIUtYhttps://www.youtube.com/watch?v=aeSsvdInDiIhttps://www.youtube.com/watch?v=w2dg43yZFTcshapeimage_69_link_0
https://www.youtube.com/watch?v=Ot6pSrKT1ochttps://www.youtube.com/watch?v=1mvxOAnEPtEhttps://www.youtube.com/watch?v=w2dg43yZFTcshapeimage_70_link_0

159. Stardust 4:02

161. They Dance Alone - Cueca Solo 6:40

https://www.youtube.com/watch?v=kzXNdLVZs3khttps://www.youtube.com/watch?v=MS_bN5ECJTIhttps://www.youtube.com/watch?v=w2dg43yZFTcshapeimage_71_link_0
http://www.jeffreylew.nl/fotografie/Muziek_2.html

160. Shape Of My Heart 4:36

Apogee Duet + brake-out cable

http://www.jeffreylew.nl/fotografie/Muziek_2.html
http://www.jeffreylew.nl/fotografie/Muziek_2.html

162. After All 4:00

https://www.youtube.com/watch?v=tajwNYkBGCEhttps://www.youtube.com/watch?v=vg14HPuXLOUhttps://www.youtube.com/watch?v=w2dg43yZFTcshapeimage_72_link_0

163. No Dreams 3:20

https://www.youtube.com/watch?v=E3zGoATPBiwhttps://www.youtube.com/watch?v=erNU0i6ISnAhttps://www.youtube.com/watch?v=w2dg43yZFTcshapeimage_73_link_0

164. I Can't Stop Loving You 4:14

https://www.youtube.com/watch?v=t99KH0TR-J4https://www.youtube.com/watch?v=aQXsM1l2wZ8https://www.youtube.com/watch?v=w2dg43yZFTcshapeimage_74_link_0
https://www.youtube.com/watch?v=diwF1-xJwZMhttps://www.youtube.com/watch?v=Omt8PJi5p14https://www.youtube.com/watch?v=w2dg43yZFTcshapeimage_75_link_0

165. Blue Velvet 2:53

166. Crazy 3:20

https://www.youtube.com/watch?v=eryKY1fhUlohttps://www.youtube.com/watch?v=7EYzQG9ICJEhttps://www.youtube.com/watch?v=w2dg43yZFTcshapeimage_76_link_0
https://www.youtube.com/watch?v=a1SLszV2SUMhttps://www.youtube.com/watch?v=g6uATC-u9rwhttps://www.youtube.com/watch?v=g6uATC-u9rwshapeimage_77_link_0

168. Love Letters In The Sand 2:30

https://www.youtube.com/watch?v=9Y99zYAYYqMhttps://www.youtube.com/watch?v=GcENbgyn_ichttps://www.youtube.com/watch?v=w2dg43yZFTcshapeimage_78_link_0

169. To All The Girls I've Loved Before 3:38

https://www.youtube.com/watch?v=aeSsvdInDiIhttps://www.youtube.com/watch?v=rVq0ONrSH-Qhttps://www.youtube.com/watch?v=g6uATC-u9rwshapeimage_79_link_0

167. Love Letters 3:08 Grand Piano Solo

http://www.jeffreylew.nl/fotografie/Muziek_2.html

170. Fantasy 4:00 Earth Wind & Fire

https://www.youtube.com/watch?v=1mvxOAnEPtEhttps://www.youtube.com/watch?v=L0CVoFsUhC4https://www.youtube.com/watch?v=g6uATC-u9rwshapeimage_80_link_0

171. Bohemian Rhapsody 5:57 Tribute Freddie Mercury

https://www.youtube.com/watch?v=QK-Z1K67uaAhttps://www.youtube.com/watch?v=fJ9rUzIMcZQhttps://www.youtube.com/watch?v=w2dg43yZFTcshapeimage_81_link_0
https://www.youtube.com/watch?v=MS_bN5ECJTIhttps://www.youtube.com/watch?v=QK-Z1K67uaAhttps://www.youtube.com/watch?v=QK-Z1K67uaAshapeimage_82_link_0

172. Alone Again Naturally 3:48

https://www.youtube.com/watch?v=vg14HPuXLOUhttps://www.youtube.com/watch?v=D_P-v1BVQn8https://www.youtube.com/watch?v=g6uATC-u9rwshapeimage_83_link_0

173. Questione Di Feeling 4:55

https://www.youtube.com/watch?v=erNU0i6ISnAhttps://www.youtube.com/watch?v=roy1KMVzy0Qhttps://www.youtube.com/watch?v=g6uATC-u9rwshapeimage_84_link_0

177. Un Piccolo Natale In Più 4:42

https://www.youtube.com/watch?v=D_P-v1BVQn8https://www.youtube.com/watch?v=TM1yvFwwiL4https://www.youtube.com/watch?v=w2dg43yZFTcshapeimage_85_link_0

174. At Last 4:20

https://www.youtube.com/watch?v=TM1yvFwwiL4https://www.youtube.com/watch?v=0doTi3G8rLkhttps://www.youtube.com/watch?v=w2dg43yZFTcshapeimage_86_link_0

175. Acquarello 4:20

https://www.youtube.com/watch?v=HWauGfu4MaMhttps://www.youtube.com/watch?v=lIgiUzg1vQYhttps://www.youtube.com/watch?v=g6uATC-u9rwshapeimage_87_link_0
http://www.jeffreylew.nl/fotografie/Muziek_2.html

176. Sarà Settembre 3:42

https://www.youtube.com/watch?v=0doTi3G8rLkhttps://www.youtube.com/watch?v=Y_lNwLXopR0https://www.youtube.com/watch?v=g6uATC-u9rwshapeimage_88_link_0
http://www.jeffreylew.nl/fotografie/Muziek_2.html
https://www.youtube.com/watch?v=lIgiUzg1vQY

178. Private Investigation 5:44

https://www.youtube.com/watch?v=Y_lNwLXopR0https://www.youtube.com/watch?v=P9K27HvhDxAhttps://www.youtube.com/watch?v=g6uATC-u9rwshapeimage_90_link_0
http://www.jeffreylew.nl/fotografie/Muziek_2.html

179. Brothers In Arms 5:19

181. All At Once 4:34

http://www.jeffreylew.nl/fotografie/Muziek_2.htmlhttps://www.youtube.com/watch?v=EMRJT2ebvAkhttps://www.youtube.com/watch?v=g6uATC-u9rwshapeimage_91_link_0
https://www.youtube.com/watch?v=P9K27HvhDxAhttps://www.youtube.com/watch?v=h5ro92rR3d4https://www.youtube.com/watch?v=w2dg43yZFTcshapeimage_92_link_0

182. I Have Nothing 4:50

https://www.youtube.com/watch?v=W5zqWF5LMwQhttps://www.youtube.com/watch?v=FxYw0XPEoKEhttps://www.youtube.com/watch?v=w2dg43yZFTcshapeimage_93_link_0

183. One Moment In Time 4:48

https://www.youtube.com/watch?v=h5ro92rR3d4https://www.youtube.com/watch?v=c84ogrNEds0https://www.youtube.com/watch?v=w2dg43yZFTcshapeimage_94_link_0

180. Hurt 3:04 Tribute To Timy Yuro

https://www.youtube.com/watch?v=KECkRsiq9Lghttps://www.youtube.com/watch?v=KECkRsiq9Lghttps://www.youtube.com/watch?v=g6uATC-u9rwshapeimage_95_link_0

184. Hold Me 6:12

https://www.youtube.com/watch?v=FxYw0XPEoKEhttps://www.youtube.com/watch?v=ZuBXh60X-F4https://www.youtube.com/watch?v=w2dg43yZFTcshapeimage_96_link_0

One Moment In Time

186. Piú Su 5:12 “Higher”

https://www.youtube.com/watch?v=c84ogrNEds0https://www.youtube.com/watch?v=eTRtGKgaudAhttps://www.youtube.com/watch?v=w2dg43yZFTcshapeimage_97_link_0

Jeffrey Lew

Zoekt een Vocaliste.

Voor het inzingen van zijn bovenstaande covers.

185. Avrai 5:14 “Je zult” “You will have”

https://www.youtube.com/watch?v=J8hcpvdESBshttps://www.youtube.com/watch?v=J8hcpvdESBshttps://www.youtube.com/watch?v=w2dg43yZFTcshapeimage_99_link_0

187. Historia De Un Amor 3:52

https://www.youtube.com/watch?v=s9PcpkMqtp8https://www.youtube.com/watch?v=s9PcpkMqtp8https://www.youtube.com/watch?v=w2dg43yZFTcshapeimage_100_link_0

188. Porque Tu Me Acostumbraste 4:25

https://www.youtube.com/watch?v=SEKLyj7a6ywhttps://www.youtube.com/watch?v=SEKLyj7a6ywhttps://www.youtube.com/watch?v=w2dg43yZFTcshapeimage_101_link_0
http://www.jeffreylew.nl/fotografie/Muziek_2.html

189. Moonflower 5:00

https://www.youtube.com/watch?v=qOGfpddjhikhttps://www.youtube.com/watch?v=qOGfpddjhikhttps://www.youtube.com/watch?v=w2dg43yZFTcshapeimage_102_link_0