Rich Sized Models

als het een maatje meer mag

RICH SIZED MODELS - MODEL AGENCY - MODELLENBUREAU - MODEL MANAGEMENT - MODELLEN MANAGEMENT - MODEL SCOUT - MODELLEN SCOUT

 
http://jeffreylew.nl/Rich-Sized-Models/HOME.html
http://jeffreylew.nl/Rich-Sized-Models/HOME.html
http://jeffreylew.nl/Rich-Sized-Models/HOME.html
http://jeffreylew.nl/Rich-Sized-Models/HOME.html
http://jeffreylew.nl/Rich-Sized-Models/HOME.html
http://jeffreylew.nl/Rich-Sized-Models/HOME.html
http://jeffreylew.nl/Rich-Sized-Models/HOME.html
http://jeffreylew.nl/Rich-Sized-Models/HOME.html

WELCOME TO THE OFFICIAL HOME PAGE RICH SIZED MODELS

http://jeffreylew.nl/Rich-Sized-Models/HOME.html
 

Rich Sized Models - Shoot Save And Share


Meer is mooi gelukkig veranderen de reclameregels


Er komt vanuit de media-, reclame- en modewereld steeds meer de vraag naar vollere vrouwen. We zijn daarom opzoek naar dames van alle leeftijden die aan dit realistischer schoonheidsideaal voldoen. Laat ons je groot talent ontdekken, ontwikkelen en ondersteunen. We zullen je de juiste weg wijzen naar een succesvolle modellen carrière. Heb jij het in je om één van onze Rich Sized Models te worden?

Waarom vollere vrouwen.

Vollere vrouwen zijn gewoon het mooist om naar te kijken! Dit schijnt ook de mening van steeds meer mannen te zijn. Als je kijkt naar vroeger, toen was dit juist het schoonheidsideaal. Denk daarbij aan de schilderijen van de oude Vlaamse meester Peter Paul Rubens.

Mannen zouden volgens de geldende reclameregels vooral moeten vallen op slanke vrouwen. Dat zou het algemene schoonheidsideaal moeten zijn? Vrouwen daarentegen met natuurlijke rondingen, met de confectiematen 40 - 42 - 44 - 46 komen veel realistischer en natuurgetrouw over.

Veel vrouwen vinden het toch een gevoelig onderwerp. Vele dames zijn dan ook verre van tevreden over hun figuur, maar er is hoop. Volslanke vrouwen blijken slimmer en gezonder te zijn dan slanke dennen. Ze hebben bovendien meer sex-appeal!

Vrouwen met rondingen.

Er breken gouden tijden aan voor vrouwen met rondingen of curves. Tel daar nog maar eens bij op dat vrouwen boven de maat 40 vaak gelukkiger zijn dan de veel slankere dames. Een bekende kledingketen heeft hier vorig jaar uitgebreid onderzoek naar gedaan. Tel uit je winst dames!

Bovendien heeft moeder natuur het ook nog eens zo geregeld dat veel mannen vrouwen met mooie rondingen uitermate aantrekkelijk vinden.

Rich Sized Models heeft als missie om meer vollere vrouwen in advertenties te zien.

Heb jij maat 40 - 42 - 44 - 46 en ben je bovendien ambitieus, fotogeniek en charmant? Wacht dus niet langer. Rich Sized Models nodigt jou hierbij vriendelijk uit om je bij ons aan te melden. En natuurlijk zijn aantrekkelijke dames met een maatje minder ook van harte welkom!

Algemene vereisten voor modellen

Verschillende soorten modellen werk

Fashion model.

Om fashion model voor fashionbladen, catwalk en grote merken reclames te worden, moet je aan bepaalde uiterlijke vereisten voldoen. Dit komt door de eisen die bepaalde ontwerpers aan hun modellen stellen. Vrouwen moeten ± maat 34-38 hebben. Lengte tussen 1,76m en 1,82m.

Qua maten wordt 80-60-90 cm. (borst-taille-heup) als ideaalbeeld gezien.

Modellenbureaus stellen daarom vaak als vereiste dat je heupen tussen de 85-95 cm. je taille rond de 60 cm. je borstomvang rond de 80 cm. moeten zijn. Gewicht is eigenlijk niet zo belangrijk, je maten zeggen veel meer!

Commercieel of casting.

Deze modellen zien we vaak terug in reclames en advertenties. Hiervoor zijn de eisen per opdracht verschillend waardoor de eisen die bureaus aan hun modellen stellen ook minder streng zullen zijn. De klant zoekt een bepaald type en als jij aan die eisen voldoet kun je die opdracht krijgen.

Plus model of liever Rich Sized Model.

Rich Sized Models als het een maatje meer mag! De aanduiding Rich Sized in onze naam en slogans doen beter recht aan onze filosofie over vollere modellen. Hierin zijn wij gespecialiseerd. Je leeftijd is bovendien onbelangrijk. Wij houden dus van echte vrouwen met gangbare maten.

Hoe kan jij een Rich Sized Model worden?

Het is daarom goed dat gelukkig niet alle modellen perse dun hoeven te zijn. Aan volle modellen is een groeiende behoefte. De magazines en adverteerders proberen een realistischer beeld te schetsen die dichter bij hun lezers of doelgroep ligt. Het is ook veel leuker om modellen in alle soorten en maten te zien in plaats van allemaal dezelfde maat. Volle modellen worden veelal ingezet voor advertenties, commercials, glamour fotografie en natuurlijk om grotere maten kleding te showen en ze daardoor beter te verkopen.

Vereisten om een Rich Sized Model model te worden.

De confectiemaat voor onze modellen ligt ongeveer tussen maat 40 en 46. Je minimale lengte is ± 1.74 m. Het is belangrijk dat je lichaam in proportie is. Verder is charme, een mooie gezonde uitstraling, met goed verzorgde tanden, huid en haren altijd belangrijk voor modellen werk in het algemeen, welke maat of leeftijd je ook hebt!


Je Persoonlijkheid & UITERLIJK

Think before you ink.

Je huid moet zo gaaf en natuurlijk mogelijk uitstralen.

Liever geen pukkeltjes, pigmentvlekken, littekens, tattoos of piercings op een voor de fotograaf duidelijk zichtbare plek. Een uitzondering daarop zijn sproeten, een zogenaamde beauty mark moedervlek of beauty spot en permanent make-up.

Het gehele plaatje.
Hoe je er ook uitziet, het gehele plaatje moet gewoon kloppen. Je persoonlijke uitstraling is dus belangrijk. Je manier van lopen, staan, zitten enzovoort tellen mee. Je moet dus de zogenaamde “X-factor” hebben!

Doorzettingsvermogen.
Verwacht niet dat je na je eerste auditie of casting meteen een opdracht in de wacht sleept. Meestal duurt dat wel even. Je moet er in ieder geval altijd zelf achteraan en je best ervoor doen. Door thuis af te wachten kom je nergens. Ga erop uit en promoot jezelf!

Zelfvertrouwen.
Wees niet te verlegen, anders is dat te zien op de foto’s. Zie hierover uitgebreid de pagina DURF.

Of navigeer in het menu bovenaan deze webpagina!

Zelfstandigheid.
Een model is vaak op zichzelf aangewezen. Je moet altijd zelf je eigen foto make-up aan kunnen brengen. Je moet dus alles wel alleen aankunnen, zoals audities of castings, het reizen, vliegen, overnachten in hotels. Je kan niet altijd iemand meenemen.

Je moet tegen kritiek kunnen.
Verwacht de nodige kritiek en verwerk deze goed. Laat je niet uit het veld slaan als iemand iets op je uiterlijk of je gedrag aan te merken heeft. Diva gedrag is uit den boze!

Uitzonderingen.

Natuurlijk zijn er ook uitzonderingen, maar dat gebeurt zelden. Je kunt aan sommige dingen natuurlijk wel wat doen in overleg met ons bureau. Weet je niet zeker of je aan bovenstaande eisen voldoet? Bel het management van Rich Sized Models om het gewoon te vragen en om desgewenst na een afspraak persoonlijk langs te komen. De cappuccino staat voor je klaar!

http://jeffreylew.nl/Rich-Sized-Models/HOME.html
http://jeffreylew.nl/Rich-Sized-Models/HOME.html
http://jeffreylew.nl/Rich-Sized-Models/HOME.html

ERVARING & KNOWHOW

Rich Sized Models is weliswaar een nieuw concept. Ervaring en speciale kennis is ruimschoots aanwezig. Het allereerste Utrechts Modellenbureau werd namelijk 38 jaar geleden opgericht door Jeffrey Lew op 11 september 1977. Zijn eerste fotomodellen Headsheet kwam uit in maart 1978. Met jarenlange ervaring en speciale kennis over de fotografie, zullen we je de weg wijzen naar een succesvolle modellen carrière.